събота, 13 февруари 2016 г.

Живот сред природата...




   
Мечтите се сбъдват...




      Сбъдването на най-голямата ми мечта сложи началото на най-голямото приключение в живота ми. Преместихме се (аз и семейството ми) да живеем на село. Нещо, което си мислех, че ще си остане само мечта или че ще се случи след много, много години, вече е факт.
     След осем месеца живот сред полите на Странджа планина, все още се оглеждам наоколо и си казвам ,,Господи, благодаря Ти, ние живеем в рая!" Всичко е като сън. От тук светът ми изглежда много по-красив.
      Това е мястото,където разбрах колко способности крием в себе си, колко възможности е отворила за нас Вселената.  Това е мястото, където разбрах какви неповторими оптимисти сме и колко много хора ни обичат и са готови винаги да ни подадат ръка! Тук се научих да вярвам силно, да черпя енергия от природата, да се вслушвам в нея, да черпя вдъхновение от нея.        

   Аз и само аз избирам своята реалност, отказвам да живея в реалността, която ми насаждат медиите и системата. Имаш ли мечта, я следвай, без значение колко налудничава изглежда тя! Мечтайте, без страх, мечтите се сбъдват. страховете са нашите спирачки, от там изтича жизнената ни енергия, която ни е толкова необходима, за да вървим напред, за да сме здрави и пълноценни хора. Мечтите се сбъдват!







http://de.dawanda.com/shop/Faith-Love-Inspiration

Няма коментари:

Публикуване на коментар